derc-advies-de-opleider-voor-sir-examens

DERC Advies dé opleider voor SIR examens

bevorderen-en-verhogen-van-kennis-kwaliteit-veiligheid

Bevorderen en verhogen van kennis, kwaliteit en veiligheid

veilig-werken-begint-bij

Veilig werken begint bij het kennen, herkennen van risico’s en daarna toepassen van de regels

Veiligheid staat voor ons centraal


Arian van den Honaard

Van harte welkom bij DERC Advies. Wij bieden u een compleet aanbod SIR opleidingen op het gebied van industriële reiniging aan. Binnen ons onafhankelijk kenniscentrum staat veiligheid al 20 jaar centraal. We streven naar het bevorderen van kennis en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid binnen ons vakgebied. 

Als Europese leider in veiligheid-, instructie- en trainingsprogramma's met vele jaren praktische ervaring in binnen- en buitenland geven wij de cursussen op onze SIR erkende cursuslocatie in Oud-Beijerland. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een cursus aan te bieden op een door u gewenste locatie. Ook bieden wij u meertalige opleidingsmogelijkheden. 
 
Arian van den Honaard, Trainer & Consultant DERC Advies

wja-lidmaatschap

DERC Advies nu ook WJA lid

DERC Advies is nu ook lid van de Waterjetting Association. Deze vereniging bestaat uit aannemers, fabrikanten, leveranciers, verhuurder en opleiders. De WJA heeft als doel de veiligheid binnen hogedrukreiniging te bevorderen.

internationale-trainingen

Veel vraag naar internationale trainingen

DERC Advies verzorgt meer en meer trainingen in het buitenland. We trainen de gebruikers op veiliger werken en maken hen bewust van de risico's. Ook trainen we steeds meer gebruikers op het efficiënter en veilig werken met mechanische reinigingsapparatuur.

nieuwe-website

Nieuwe website DERC Advies

Vol trots presenteren wij u de vernieuwde website van DERC Advies. Naast dat de website er mooi uit ziet hebben we geprobeerd de website nóg gebruiksvriendelijker te maken.