Menu

Cursus op maat

Mogelijk op elke gewenste locatie

Ook buiten de vastgestelde cursusdata kunnen wij cursussen uit ons pakket voor u in plannen. Zelfs op een door u gewenste locatie binnen of buiten Nederland. Vanzelfsprekend bieden wij u ook mogelijkheden voor cursussen in een buitenlandse taal.

Incompany cursus

Wilt u uw personeel cursussen binnen het eigen bedrijf aanbieden. Natuurlijk bieden wij u die ook! Hiermee heeft u de mogelijkheid om tijdens de cursus in te gaan op de specifieke eigen apparatuur en/of door u geïnventariseerde bedrijfsvraagstukken. De cursus wordt afgestemd op uw situatie en problematiek binnen uw bedrijf. Eventueel wordt de cursus zelfs passend gemaakt naar het niveau van de deelnemende medewerkers kortom competentiegericht. Eventueel kan deze cursus afgesloten worden met een SIR examen. Graag bespreken we uw wensen en komen wij met een passend voorstel. 

Buiten Nederland

Wilt u uw medewerkers op een buitenlandse vestiging een veilige manier van werken voor hogedrukreinigings-, druk vacuüm-, en chemisch technisch reinigen bijbrengen. Ook daarvoor hebben wij passende oplossingen. Onze jarenlange ervaring willen we graag met u en uw medewerkers delen om een hoog veiligheidsniveau uit te dragen in andere landen. In overleg met u bepalen we de inhoud van de cursus en het aantal dagen.

Interesse?

Neem contact met ons op en we bespreken persoonlijk met u welke mogelijkheden het beste bij u passen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 186 61 06 64 of via mailopleidingen@derc.nl

DERC-Advies-op-maat

Incompany ​cursus

Op locatie SIR training wereld-DERC-Advies

Binnen- en buitenland