Menu

​Kwaliteit

​Veiligheid centraal

Bij DERC vinden we kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk. Ons beleid is om maximale kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu prestaties te bieden. In al onze activiteiten en in al onze oplossingen mag u dat terug zien. Wij hechten er een zeer groot belang aan om de goede en betrouwbare partner voor u te zijn.

Veiligheid centraal

Bij DERC zijn we toegewijd aan veiligheid. We produceren en werken volgens de hoogste industriële normen. We investeren in onderzoek en ontwikkeling naar veilige werkmethodes en veilige apparatuur. We bevorderen veilige werkmethodes vermijden van risico's bij onze collega's, klanten, eindgebruikers en andere belanghebbenden. Wij bieden een educatief programma met meer dan twintig verschillende veiligheids- en instructie trainingen voor de industriële reinigingsbranche.

Compatibel met alle voorschriften

De effectieve implementatie van ons kwaliteitsbeleid en procedures op alle niveaus zijn voor ons van hoogste prioriteit. Wij opereren op een veilige manier en in overeenstemming met alle van toepassing zijnde Europese en Nederlandse richtlijnen. We hebben onze eigen engineering afdeling en onze producten voldoen aan de eisen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG en, indien van toepassing, de ATEX-eisen. Onze organisatie is gecertificeerd volgens ISO 9001-2008. We zijn SIR-lid sinds het eerste uur en we zijn lid van WaterJet Technology Accociation. 

Gezondheid en veiligheid

De gezondheid van uw en onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Daarvoor is ons beleid met betrekking tot de arbeidsomstandigheden en de ontwikkeling van oplossingen, ongeacht de locatie, gericht op een maximale bescherming van de veiligheid en gezondheid.

SIR erkende locatie

Naast het SIR lidmaatschap is ook de DERC Advies opleidingslocatie door de SIR erkend als examenlocatie voor hoge druk en drukvacuüm.

DNV GL ISO 9001

ISO 9001-2008

CE

CE marked

SIR-DERC-Advies

SIR gecertificeerd