Menu

​Onze missie en visie

Uw ​behoeften en wensen zijn onze missie

Uw behoeften en wensen zijn onze missie. Het maakt niet uit wat u zoekt of wat uw wens is binnen hogedrukreiniging of op industriëel reinigingsgebied, ons deskundig personeel en onze totale organisatie is toegewijd aan deze missie. Waar u ook bent, welke uitdaging u ook heeft of hoe snel u het nodig heeft, u kunt bij ons terecht. Wij willen uw werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken. Met ons bieden wij u alles wat u nodig heeft op het gebied van hogedrukreiniging. 

Innovation as Core

Passie voor de hogedrukwaterstraaltechnologie zit in de kern van ons DNA. Innovatie is onze drijvende kracht. We zijn gefascineerd door de ontwikkelingen en onze engineeringsafdeling is altijd op zoek naar de nieuwste technische oplossingen en diensten. Alle actualiteiten en innovaties vertellen we u in onze trainingen. 

Veiligheid centraal

We streven naar het bevorderen van kennis en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid binnen ons vakgebied. Want in onze ogen is het kennen van de regels niet voldoende. Veilig werken begint met het kennen en herkennen van de risico’s en daarna met het toepassen van de regels. Het weten waarom is daarbij het belangrijkst. Want als je niet weet waar de regels toe dienen, dan ben je minder gemotiveerd om ze toe te passen. Kortom: Safety First.

Safety-first-DERC-Advies

Veiligheid centraal

Innovation as Core

Eigen engineeringsafdeling

Innovation-as-core-DERC-Advies

Innovation as Core