Menu

Onze divisies om aan al uw water jetting wensen te voldoen

DERC Waterjetting: de holding

DERC Advies werkt als internationale front office divisie van DERC Waterjetting. DERC Waterjetting is de moedermaatschappij en werd opgericht in 1985. DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. DERC Waterjetting omvat de volgende divisies:

DERC Salotech: voor hogedrukreinigingsproducten en totaaloplossingen

DERC Salotech biedt totaaloplossingen en systemen voor alle benodigde accessoires voor hogedruk waterstraaltechniek. We bieden een grote strategische voorraad van toonaangevende internationale fabrikanten aangevuld met innovatieve producten, op maat oplossingen en nozzles van onze eigen Research & Development afdeling. DERC Salotech is internationale bekend als front office. DERC Salotech opereert vanuit twee locaties, Nederland en Duitsland. 

DERC Advies: voor training en consultancy

DERC Advies is het unieke kenniscentrum en opleidingsinstituut in Europa wat streeft naar het bevorderen van verhogen van kennis. kwaliteit en veiligheid binnen het vakgebied industriële reiniging. DERC Advies was één van de eerste partijen in Europa die professionele cursussen ontwikkelde en verzorgde voor het vakbekwaam en veilig omgaan met hogedrukwaterstralen. Inmiddels bieden we meer dan 20 professionele opleidingen met zowel theorie- als praktijkopleidingen, in verschillende Europese talen. De examens worden afgenomen op de DERC Advies opleidingslocatie, welke een SIR (Stichting Industriële Reiniging) erkende is. DERC Advies is ook de deskundige adviseur voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van industriële reiniging.

DERC Jetting Systems: voor hogedrukunits, systemen en SIR-certificering

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur.