derc-advies-de-opleider-voor-sir-examens

DERC Adviesgroep de praktijkopleider van de toekomst

bevorderen-en-verhogen-van-kennis-kwaliteit-veiligheid

Bevorderen en verhogen van kennis, kwaliteit en veiligheid

veilig-werken-begint-bij

Veilig werken begint bij het kennen, herkennen van risico’s en daarna toepassen van de regels

Veiligheid staat voor ons centraal


Arian van den Honaard

Van harte welkom bij DERC Advies. Wij bieden u een compleet aanbod SIR opleidingen op het gebied van industriële reiniging aan. Binnen ons onafhankelijk kenniscentrum staat veiligheid al 20 jaar centraal. We streven naar het bevorderen van kennis en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid binnen ons vakgebied. 

Als Europese leider in veiligheid-, instructie- en trainingsprogramma's met vele jaren praktische ervaring in binnen- en buitenland geven wij de cursussen op onze SIR erkende cursuslocatie in Stellendam. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een cursus aan te bieden op een door u gewenste locatie. Ook bieden wij u meertalige opleidingsmogelijkheden. 
 
Arian van den Honaard, Trainer & Consultant DERC Advies

Extra verlengcursussen en examens

DERC Adviesgroep heeft in de maand mei 2 extra cursussen en examens gepland: Druk Vacuüm en Hoge Druk. Beide verlengcursussen zijn bedoeld voor mensen wiens certificaat recent is verlopen of waarvan de afgelopen periode hun cursussen en examen is geannuleerd. Beide verlengcursussen worden op de tweede dag afgesloten met een SIR examen. Dit betreft alleen een theorie examen.

DERC Adviesgroep handhaaft cursusaanbod

DERC Adviesgroep is geopend, kijk voor ons actuele trainings- en cursusaanbod op onze website. DERC Adviesgroep volgt de richtlijnen van het RIVM en de SIR en de houdt zich aan de door de overheid gestelde maatregelen.

Corona maatregelen DERC Adviesgroep

De afgelopen 2 weken is er veel veranderd door de overheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen. DERC Adviesgroep sluit zich hierbij aan. Onze geplande cursussen en trainingen komen tot 6 april te vervallen. Indien u ingeschreven bent voor een cursus tot 6 april nemen wij contact met u op.