banner-global 24/7 Wereldwijde service voor industriele reinigingspecialisten 
banner Tube Cleaning Veelzijdig portfolio eigen productenbanner Tank Cleaning Producten, nozzles en accessoires van bekende fabrikanten

Meer dan 35 jaar expertise


Hartelijk welkom bij DERC Salotech.

DERC Salotech is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van industriële reiniging. Met een team van specialisten werken we vol toewijding aan oplossingen en innovaties voor het werken met hogedruk. Deze kennis en ervaring maakt ons een  kwaliteitspartner voor professionals in de industriële reiniging. Bij DERC Salotech staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij bieden (maatwerkwerk)oplossingen en zien innovatie als kernactiviteit. Ons doel is u voor elke toepassing de best mogelijke oplossing in apparatuur en accessoires te bieden. Uiteraard kunt u rekenen op onze uitgebreide service. 

 


Arco den Hollander, Salesmanager DERC Salotech

Upgrade RCS Ultra Hoge Druk draaidoorvoeren

Het assortiment RCS-UHS en de RCS-UHS “mini” is opgewaardeerd in toerental. Met een nieuw maximum van 2000 omw/min zijn deze draaidoorvoeren nu geschikt voor toepassingen waarbij hoge snelheden vereist zijn

Hydraulische slanghaspel oplossingen

De hydraulisch aangedreven slanghaspels van DERC Salotech maken het eenvoudig om lange pijpleidingen te reinigen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en de levering van hogedruk slanghaspels tot 3000 Bar.

DERC TankMate voor torens en kolommen

Om torens en kolommen met secties of tray’s te reinigen is het belangrijk uw 3D-tankwasautomaat gecentreerd en op het juiste niveau op te hangen. DERC Salotech heeft nu de TankMate: een liersysteem dat bestaat uit een lier in combinatie met een 'centreer frame'.