banner-global 24/7 Wereldwijde service voor industriele reinigingspecialisten 
banner Tube Cleaning Veelzijdig portfolio eigen productenbanner Tank Cleaning Producten, nozzles en accessoires van bekende fabrikanten

Meer dan 30 jaar expertise


Arco den HollanderHartelijk welkom bij DERC Salotech.

DERC Salotech is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van industriële reiniging. Met een team van specialisten werken we vol toewijding aan oplossingen en innovaties voor het werken met hogedruk. Deze kennis en ervaring maakt ons een  kwaliteitspartner voor professionals in de industriële reiniging. Bij DERC Salotech staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij bieden (maatwerkwerk)oplossingen en zien innovatie als kernactiviteit. Ons doel is u voor elke toepassing de best mogelijke oplossing in apparatuur en accessoires te bieden. Uiteraard kunt u rekenen op onze uitgebreide service. 

 


Arco den Hollander, Salesmanager DERC Salotech

8ste DERC Shell Side Blaster 2019 naar UAE

De 8ste DERC Shell Side Blaster (SSB) van 2019 verlaat onze fabriek. Hij is gereed gemaakt voor transport naar onze dealer in de Verenigde Arabische Emiraten.

TST Operator Booth

DERC Salotech biedt met de TST Operator Booth een oplossing voor maximale veiligheid op de werkplek. Een nieuwe, innovatieve werkplekoplossing voor een comfortabele werkomgeving waarbij de operator 'out of de line of fire' staat.

Complete positionering voor tankwasautomaten

DERC Salotech heeft het leveringsprogramma uitgebreid met een 2-tal positioneerinrichtingen voor uw tankwasautomaat. Belangrijke kenmerken: inspectie luik, RVS Constructie, moeiteloos vast te zetten, max. werkdruk 1500 bar