banner-global 24/7 Wereldwijde service voor industriele reinigingspecialisten 
banner Tube Cleaning Veelzijdig portfolio eigen productenbanner Tank Cleaning Producten, nozzles en accessoires van bekende fabrikanten

Meer dan 30 jaar expertise


Hartelijk welkom bij DERC Salotech.

DERC Salotech is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van industriële reiniging. Met een team van specialisten werken we vol toewijding aan oplossingen en innovaties voor het werken met hogedruk. Deze kennis en ervaring maakt ons een  kwaliteitspartner voor professionals in de industriële reiniging. Bij DERC Salotech staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij bieden (maatwerkwerk)oplossingen en zien innovatie als kernactiviteit. Ons doel is u voor elke toepassing de best mogelijke oplossing in apparatuur en accessoires te bieden. Uiteraard kunt u rekenen op onze uitgebreide service. 

 


Arco den Hollander, Salesmanager DERC Salotech

DESINFECTIEPAAL

Door de mechanische voetpedaalbediening van de DESINFECTIEPAAL wordt contactbesmetting vermeden. Hij wordt gebruiksklaar geleverd. De DESINFECTIEPAAL is mobiel en gemakkelijk te (ver)plaatsen door de stabiele RVS basis welke is voorzien van rubberen voetjes. Het opvangbakje onder het reservoir voorkomt dat lekdruppels op de vloer terechtkomen.

Introductie nieuw logo

DERC Salotech is sinds 30 jaar actief in de markt van industriële reiniging en staat bekend als leverancier en fabrikant van accessoires voor hogedrukwaterstralen en geautomatiseerde oplossingen. In al die jaren hebben we steeds efficiëntere tools en (op maat gemaakte) geautomatiseerde oplossingen ontwikkeld om de industrie veiliger en efficiënter te maken. Door de automatisering in onze branche kregen we het gevoel dat ook ons ​​logo een update nodig heeft. Vanaf 1 mei heeft DERC Salotech een nieuw logo, in een moderne stijl "klaar voor een geautomatiseerde toekomst".

4 & 5 mei gesloten

Op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei zijn wij gesloten. Woensdag 6 mei staan wij weer voor u klaar.