banner-global 24/7 Wereldwijde service voor industriele reinigingspecialisten 
banner Tube Cleaning Veelzijdig portfolio eigen productenbanner Tank Cleaning Producten, nozzles en accessoires van bekende fabrikanten

Meer dan 30 jaar expertise


Arco den HollanderHartelijk welkom bij DERC Salotech.

DERC Salotech is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van industriële reiniging. Met een team van specialisten werken we vol toewijding aan oplossingen en innovaties voor het werken met hogedruk. Deze kennis en ervaring maakt ons een  kwaliteitspartner voor professionals in de industriële reiniging. Bij DERC Salotech staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij bieden (maatwerkwerk)oplossingen en zien innovatie als kernactiviteit. Ons doel is u voor elke toepassing de best mogelijke oplossing in apparatuur en accessoires te bieden. Uiteraard kunt u rekenen op onze uitgebreide service. 

 


Arco den Hollander, Salesmanager DERC Salotech

DERC RCS 75: Ideale koppeling

De DERC RCS 75 draaidoorvoer is de ideale koppeling tussen de hoge druk slangen, slanghaspels en het roterende deel van een lansmachine of pijp reiniger.

Nieuws DERC RCS 100

DERC RCS 100: Compact en snel roterend

De DERC RCS 100 is een compacte versie van een aangedreven roterende draaidoorvoer voor het reinigen van oppervlakten. De draaidoorvoer wordt middels een getande riem, lucht of hydraulische motor aangedreven.

Nieuws RCS 200 in actie

DERC RCS 200: Effectieve reiniging van oppervlakken

DERC RCS 200 is gemaakt om oppervlakten te reinigen. De robuuste assemblage bestaat uit een lucht of hydraulisch aangedreven tandwielkast, draaidoorvoer en een nozzle kop met armen.