DERC Verankerings-lussen

Het veilig oplijnen en verankeren van verticale slang assemblages is belangrijk en wordt dan ook behandeld in de nieuwe SIR opleidingen van de DERC Adviesgroep.

Ontdek onze SPC-S

SPC-S, onze nieuwste en kleinste geremde roterende pijp reinigings nozzle tot 1500 Bar is nu verkrijgbaar.

Upgrade RCS Ultra Hoge Druk draaidoorvoeren

Het assortiment RCS-UHS en de RCS-UHS “mini” is opgewaardeerd in toerental. Met een nieuw maximum van 2000 omw/min zijn deze draaidoorvoeren nu geschikt voor toepassingen waarbij hoge snelheden vereist zijn

Hydraulische slanghaspel oplossingen

De hydraulisch aangedreven slanghaspels van DERC Salotech maken het eenvoudig om lange pijpleidingen te reinigen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en de levering van hogedruk slanghaspels tot 3000 Bar.

DERC TankMate voor torens en kolommen

Om torens en kolommen met secties of tray’s te reinigen is het belangrijk uw 3D-tankwasautomaat gecentreerd en op het juiste niveau op te hangen. DERC Salotech heeft nu de TankMate: een liersysteem dat bestaat uit een lier in combinatie met een 'centreer frame'.

DESINFECTIEPAAL

Door de mechanische voetpedaalbediening van de DESINFECTIEPAAL wordt contactbesmetting vermeden. Hij wordt gebruiksklaar geleverd. De DESINFECTIEPAAL is mobiel en gemakkelijk te (ver)plaatsen door de stabiele RVS basis welke is voorzien van rubberen voetjes. Het opvangbakje onder het reservoir voorkomt dat lekdruppels op de vloer terechtkomen.

Introductie nieuw logo

DERC Salotech is sinds 30 jaar actief in de markt van industriële reiniging en staat bekend als leverancier en fabrikant van accessoires voor hogedrukwaterstralen en geautomatiseerde oplossingen. In al die jaren hebben we steeds efficiëntere tools en (op maat gemaakte) geautomatiseerde oplossingen ontwikkeld om de industrie veiliger en efficiënter te maken. Door de automatisering in onze branche kregen we het gevoel dat ook ons ​​logo een update nodig heeft. Vanaf 1 mei heeft DERC Salotech een nieuw logo, in een moderne stijl "klaar voor een geautomatiseerde toekomst".

4 & 5 mei gesloten

Op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei zijn wij gesloten. Woensdag 6 mei staan wij weer voor u klaar.

Uitbreiding SPC-serie uit met 3000 Bar-model SPC-UH

DERC Salotech heeft het assortiment Speed Regulated Pipe Cleaners (SPC) uitgebreid met een ultra-hogedruk model SPC-UH tot 3000 Bar. Perfect voor het reinigen van buizen en leidingen met bochten.

Vernieuwde Runner pagina

Met de release van de Runner 24 hebben we onze pagina over het Runner-assortiment bijgewerkt. De Runner-familie is nu bijna compleet met de Runner 10/13/18 & 24

Ook nu kunt u op ons rekenen

Covid-19 (Coronavirus)heeft veel invloed op de wereld en het leven van haar inwoners. In een wereld die lijkt stil te staan ​​is het belangrijk dat we aandacht aan elkaar besteden en voor elkaar zorgen. Veel van onze klanten bieden vitale diensten. Daarom kunt u ook nu rekenen op het DERC Salotech-team.

DERC Salotech at StocExpo 2020

For those who do not or cannot visit the StocExpo due to the Coronavirus, we would like to give an impression of DERC Salotech's new developments and innovations that we are exhibiting at the StocExpo. ‘Innovation as core’ is our motto, that’s why we introduce new and improved semi-automatic driven robots for industrial cleaning.

SSB naar Frankrijk

Afgelopen maand hebben we weer een complete Made by DERC uitrusting voor het reinigen van warmtewisselaars naar Zuid-Frankrijk verzonden.

Coorporation Announcement Peinemann - Salotech Germany

We are proud to announce our new cooperation with Peinemann Equipment B.V. The company is specialized in the development and fabrication of high quality special machines such as heat exchanger cleaners and bundle extractors for the processing industry.

NEW: DERC Dome Cleaner

The DERC Dome Cleaner is an easy tool for high pressure cleaning of vertical heat exchangers with limited acces. The Dome Cleaner makes confined space cleaning safe and easy.

DERC RPC klein

UHP Pipe Cleaner flies to Canada

This week we shipped a UHP (43K/3000Bar) rotating pipe cleaner (RPC) to our dealer in Canada. The DERC pipe cleaner has a rotating lance and both the rotation and feed rate of the lance, are adjustable to achieve the best results in cleaning (drill) pipes from any deposits, even NORM.

8ste DERC Shell Side Blaster 2019 naar UAE

De 8ste DERC Shell Side Blaster (SSB) van 2019 verlaat onze fabriek. Hij is gereed gemaakt voor transport naar onze dealer in de Verenigde Arabische Emiraten.

TST Operator Booth

DERC Salotech biedt met de TST Operator Booth een oplossing voor maximale veiligheid op de werkplek. Een nieuwe, innovatieve werkplekoplossing voor een comfortabele werkomgeving waarbij de operator 'out of de line of fire' staat.

Complete positionering voor tankwasautomaten

DERC Salotech heeft het leveringsprogramma uitgebreid met een 2-tal positioneerinrichtingen voor uw tankwasautomaat. Belangrijke kenmerken: inspectie luik, RVS Constructie, moeiteloos vast te zetten, max. werkdruk 1500 bar

Triosign

NIEUW: Opvouwbaar signaalbord

DERC Salotech opvouwbaar signaalbord. Gemakkelijk uit te klappen, beveiligd tegen ongewenst inklappen en weerbestendig door het gegalvaniseerde stalen frame.