Menu
Menu

Office manager DERC Adviesgroep

 

Voor onze nieuwe opleidingslocatie in Stellendam zoeken wij een nieuwe collega.

In deze functie ben je de interne (en later ook de externe) spil van de DERC Adviesgroep. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten tussen cursisten, docenten en examinatoren (o.a. de Stichting Industriële Reiniging). Je geeft antwoord op vragen, mails, regelt deelname van cursisten, stemt onderling af met docenten, bevestigt de examens, factureert en regelt op de cursusdag de ontvangst, koffie, thee, (gecaterde) lunch en cursusmateriaal. Daarnaast maak je de planningen en beheer je de website. In de toekomst ga je aan de slag om ook op commerciële wijze de contacten te onderhouden. Kortom, een leuke en veelzijdige functie. Omdat we in een specifieke markt werken (niche), zul je voordat je gaat beginnen, een uitgebreid en persoonlijk inwerkprogramma krijgen. De DERC Adviesgroep is een zelfstandig onderdeel van DERC Waterjetting is en is vanaf begin volgend jaar gevestigd in Stellendam. In Stellendam werken, naast de cursisten, de trainers en de nieuwe officemanager.

De DERC Adviesgroep is een zelfstandig onderdeel van DERC Waterjetting. Hier werken ruim 30 gemotiveerde collega's in Oud-Beijerland. 

Welke vaardigheden heb je nodig?

Voor deze functie heb je een zelfstandige en oplossingsgerichte werkhouding nodig. Daarnaast kun je (onderdelen van) het proces goed overzien en overeenkomstig handelen. Je bent attent, secuur en zakelijk dienstverlenend ingesteld. In de toekomst is het mogelijk dat je ook meer commerciële taken kunt oppakken. Je hebt minimaal 1 a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke zakelijke omgeving. Je wilt 5 dagen werken (ongeveer 6 tot 7.5 u per dag) en jezelf ontwikkelen. Uiteraard kun je goed met MS Office overweg, Exact is een pre. Relevante secretariële en/of administratieve ervaring is vereist. Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is nodig. Kennis van de Engelse taal is een pre. Een afgeronde MBO is minimaal vereist. Als je een HBO opleiding hebt en toe bent aan een 2e stap, dan kun je zeker ook reageren. Er is voldoende uitdaging. Een studierichting in een commerciële richting is een pre. De functie is in Stellendam.

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is Europa’s toonaangevend specialist in het ontwikkelen, fabriceren, verkopen van hogedrukwaterstraalapparatuur en accessoires. Daarnaast heeft DERC Waterjetting een uniek opleidingsinstituut, inclusief openlucht trainingsruimte: DERC Adviesgroep. We leveren onze diensten met name aan organisaties en mensen in de industriële reinigingsbranche. In deze functie werk je voor DERC Advies, het kennis- en opleidingscentrum voor waterstraaltechniek. Zie ook www.derc.nl.

Medio 2020 opent DERC Adviesgroep een nieuw trainingscentrum in Stellendam. Deze locatie voldoet aan de nieuwe kernwaardes van de SIR voor opleiden in de praktijk. Hier volgen cursisten theorie- en praktijkopleidingen, ook de SIR-examens vinden hier plaats. Het SIR-erkende trainingscentrum beschikt over een grote range aan equipment voor theorie- en praktijktrainingen. Zo bieden realistische situaties en opstellingen de kans om nog meer te leren in de praktijk

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een ondernemende organisatie. We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden (persoonlijk en vakmatig) en we begeleiden en volgen deze ontwikkeling. We bieden een marktconform salaris, ruimte voor initiatief en goede arbeidsvoorwaarden. We zijn actief bezig met duurzame inzetbaarheid.

 

Geïnteresseerd? 

Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Je kunt een reactie, voorzien van een motivatie en een CV, mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. Reageren kan tot en met 5 januari.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Adembescherming uit manhole

Adembescherming cursus

Chemisch Technisch cursus SIR

Chemisch Technisch cursus

DERC Advies-Druk Vacuüm

Druk Vacuüm cursus

DERC Advies Hoge druk

Hoge Druk cursus