Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

Assemblage medewerker (M/V)

(dagdienst, fulltime)

Wegens toegenomen werkzaamheden zoeken wij per direct een nieuwe collega in de functie van Assemblage medewerker. 

Na een uitgebreide introductieperiode ga je aan de slag bij onze organisatie in Oud-Beijerland. Binnen de productieafdeling help je met het monteren/assembleren van onze zelfontworpen en unieke DERC producten. Dit doe je vanaf een werktekening en duidelijke instructie met behulp van diverse gereedschappen. Het is fijn als je hier al relevante ervaring mee hebt. Ook kan het zijn dat je gaat assisteren bij reparaties en andere collega’s helpt met diverse productiegerichte werkzaamheden. Kortom, een leuke allround functie waarin je nog veel kunt leren en ontwikkelen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde VMBO opleiding in een technische richting. Je vindt het leuk om met jouw handen mooie producten te maken en je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Als je al relevante werkervaring hebt (ook met bijvoorbeeld lassen) dan is dat mooi meegenomen. Je kunt tekening lezen en “technisch” denken en werken. 

We zoeken een nieuwe collega die graag verder wil ontwikkelen in zijn of haar vakgebied. 

Wat bieden wij jou? 

  • Een dagdienst functie vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen.
  • Vele innovatieve ontwikkelingen in de techniek.
  • Werken in een leuk team met prettige collega's.
  • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijk is.
  • Uitstekende primaire (marktconform loon gebaseerd op jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie.

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is een producent voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor vier divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie ben je in dienst van de divisie DERC Jetting Systems.

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art' hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Wilbert Finkers, Hoofd Productie.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
werkplaats overleg

Samenwerking met collega's