Menu

Because the following vacancy is located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

CE Engineer (M/V)

In deze functie ga je aan de slag met het opstellen van technische dossiers van onze nieuwe ontwerpen. Ook maak je de gebruikershandleiding van nieuwe ontwerpen of pas je de handelingen aan bij wijzigingen. Je werkt basisontwerpen uit en je maakt dagelijks aanpassingen aan werktekeningen. Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Je werkt intensief samen met collega-engineers. Omdat de werkplaats direct om de hoek is, kun je altijd direct zien waar je mee bezig bent. Je voert het werk met een hoge nauwkeurigheid uit waarbij je zorgt dat de producten voldoen aan alle relevante richtlijnen, normen en wettelijk eisen.

Je werkt in een klein en gemotiveerd hecht team. Innovatie is de kracht van het bedrijf. Je bent betrokken bij leuke nieuwe projecten.

Omdat we in een specifieke markt werken (niche), zul je voordat je gaat beginnen, een uitgebreid en persoonlijk inwerkprogramma krijgen.

Functie omschrijving

Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding MTS werktuigbouwkunde (of door aantoonbare werkervaring verkregen MBO4 niveau). Als je al relevante werkervaring hebt, is dat zeker een pre. Naast het hebben van technische affiniteit ben je accuraat, pro-actief en foutloos in de Nederlandse taal. Je kunt op een heldere manier zaken verwoorden. Uiteraard beheers je ook Engels op ruim voldoende niveau. Duits is een pre. Kennis van MS office en tekensoftware (bijvoorbeeld inventor en autocad).

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan in een solide bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Alle nieuwe collega's krijgen een uitgebreid introductieprogramma, hierdoor leer je de organisatie snel kennen. Tijdens het dienstverband begeleiden we je actief en is het mogelijk allerlei ontwikkelingen door te maken. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Klein Metaal. Een prettig team collega’s ziet uit naar jouw komst!

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis van der Wielen, Manager Development en Engineering, via telefoonnummer 0186-617222. Je kunt een reactie, voorzien van een motivatie en een CV, mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.