Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

Ervaren CNC Verspaner 

(dagdienst, fulltime)

We zoeken een gemotiveerde collega met aantoonbare werkervaring in CNC verspaning. Als je ook ervaring (via werkervaring of opleiding) met conventionele verspaning hebt, is dit een pre. Je vindt het leuk om bij te dragen aan een professionele en groeiende organisatie. Je bent positief ingesteld. Je hebt ervaring met het CNC verspanen en ISO programmeren. Persoonlijke kenmerken als inzet, flexibiliteit en initiatief zijn bekend voor jou. Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal foutloos. Je kunt zelfstandig, foutloos en accuraat werken. 

  • Een dagdienst functie vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen.
  • Werken in een prettig team met prettige collega's.
  • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijk is.
  • Uitstekende primaire (marktconform loon gebaseerd op jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie.
     

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve producten. In verband met de toename van het werk, zoeken wij voor ons enthousiaste, kleine team CNC verspaners, een nieuwe collega. Na een uitgebreide inwerkperiode en introductieprogramma ga je in onze werkplaats aan de slag om de CNC verspaningsmachines te bedienen. Bij DERC werk je in een klein team aan series van enkele stuks tot enkele tientallen stuks. Gezien het bedrijfsproces is hierbij veel variatie en interactie. Het betreft hoogwaardige onderdelen voor onze hogedruk waterstraal apparatuur. Je gaat CNC programma’s opstellen, de machines opstarten en de eindproducten controleren. Wij vinden het fijn als je als nieuwe collega actief meedenkt m.b.t. de huidige en toekomstige mogelijkheden van het werk. 

Onze reputatie en organisatie

Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriële reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems.

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art' hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. 
  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
introductie nieuwe producten

Introductie innovatieve producten


Samenwerking met collega's