Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

Ervaren CNC Verspaner 

(dagdienst, fulltime)

DERC Waterjetting richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve producten. In verband met de toename van het werk, zoeken wij voor ons enthousiaste, kleine team CNC verspaners, een nieuwe collega. Na een uitgebreide inwerkperiode en introductieprogramma ga je in onze werkplaats aan de slag om de CNC verspaningsmachines te bedienen. Bij DERC werk je in een klein team aan series van enkele stuks tot enkele tientallen stuks. Gezien het bedrijfsproces is hierbij veel variatie en interactie. Je werkt aan hoogwaardige onderdelen voor onze hogedruk waterstraal apparatuur. Je gaat CNC machines opstarten en de eindproducten controleren. Ook ga je gedeeltelijk de programma's maken voor de machines. Wij vinden het fijn als je als nieuwe collega actief meedenkt m.b.t. de huidige en toekomstige mogelijkheden van het werk. 

Functie-eisen
We zoeken een gemotiveerde collega met werkervaring in CNC verspaning. Als je ook ervaring (via werkervaring of opleiding) met conventionele verspaning hebt, is dit een pre. Je vindt het leuk om bij te dragen aan een professionele en groeiende organisatie. Je bent positief ingesteld. Persoonlijke kenmerken als inzet, flexibiliteit en initiatief horen bij jou. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Je kunt zelfstandig, foutloos en accuraat werken. 

Wat bieden wij jou? 

• Een dagdienst functie vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen.
• Werken in een hecht team met prettige collega's.
• Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijk is.
• Uitstekende primaire (marktconform loon gebaseerd op jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie.

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is een producent voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we een unieke en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie

Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriële reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor vier divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie ben je in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art' hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. 
  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Werkplaats bankwerken en verspaning

Samenwerking met collega's