Menu
Menu

Because the following vacancy is located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

Coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu

DERC Waterjetting richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve producten. In verband met verdere professionalisering van de organisatie zoeken wij een nieuwe collega.

Als Coördinator KAM heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor een continue optimalisatie van het totale veiligheid-, arbo,- kwaliteit,- en milieuzorgbeleid.  De coördinator kan worden gesteund door een externe KAM consultant. Intern regel je alle zaken rondom het kwaliteitsmanagement systeem, de (interne) audits, toolboxen, PBM's, facilitaire- en veiligheidszaken.  Ook het regelen van enkele BHV activiteiten maken deel uit van de functie. Kortom, een veelzijdige en inhoudelijke functie.

 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau (opleiding richting veiligheidskunde, MVK)  of een HBO opleiding of een aantoonbaar denkniveau in deze functie.
 • Je hebt werkervaring met de meeste van de genoemde taken uit het functieprofiel. 
 • Je hebt relevante kennis op bovengenoemde werkgebieden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent een echte doener.
 • Je bent positief ingesteld en in staat om op een prettige wijze, samen met alle collega's de taken uit te voeren in een technische productie-omgeving.
 • Je werkt nauwkeurig en bent pro-actief, je kunt goed prioriteiten stellen en bent gewend om initiatief te nemen.
 • Uitstekende mondelingen en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Je hebt affiniteit met techniek of bent geïnteresseerd hier meer van te weten te komen.

Wat bieden wij?

 • Een zeer afwisselende baan, uren en werktijden in overleg (circa 16 - 24 uur).
 • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Je start in een goed opgezette functie en ontwikkelt mee met alle ontwikkelingen in het werkveld van het bedrijf als in de ontwikkelingen van het werkgebied.
 • Een grote mate van zelfstandigheid.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie (salaris, vakantie, pensioen, wekelijkse workout sessie op het bedrijf). 
 • Ruimte om via werken en leren jouw loopbaan in de marketing verder vorm te geven. 
 • Betrokken en prettige collega's
 

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn zo'n 40 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, mail dan jouw CV met een motivatie met daarin jouw ervaring en beschikbaarheid (ook m.b.t. de uren) naar PZ@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden.

Naast een dienstverband bekijken we ook kandidaten die als zelfstandige werkzaam willen zijn op dit werkgebied. Vermeld in dat geval zeker jouw uren en tarief.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Pieter Flikweert, General Manager op telefoonnummer 0186 617336.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.