Menu
Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

Commercieel Administratief Medewerker

Fulltime (38 uur)


Omschrijving

In verband met toename van de werkzaamheden zoeken wij een nieuwe collega. Als commercieel administratief medewerker ben je werkzaam op de afdeling Verkoop binnendienst / Inside Sales Departement. Je werkt offertes uit en verwerkt deze in de systemen. De administratieve verwerking van offertes, orders, leveringen en verzending is een van de hoofdtaken van de functie. Je krijgt mail en telefoon van onze klanten. Door het opdoen van ervaring in onze branche, krijg je ook steeds meer ruimte om onze klanten goed telefonisch te woord te staan en te kunnen adviseren. Je bouwt productkennis op door werkervaring en het bijwonen van onze DERC School. Je werkt samen met een aantal directe collega’s. 
 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau in een (commercieel) administratieve richting.
 • Je hebt werkervaring met de meeste van de genoemde taken uit het functieprofiel.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent een echte doener.
 • Je werkt nauwkeurig/accuraat en in staat zelfstandig te werken.
 • Je bent een rustige persoonlijkheid en kunt goed service/klantgericht werken.
 • Je hebt affiniteit met techniek of bent geïnteresseerd hier meer van te weten te komen.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Ervaring in een technische of industriële handelsomgeving is een grote pre.

Wat bieden wij jou?

 • Een inhoudelijke fulltime functie in een innovatief bedrijf en betrokken team.
 • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Je start in een bestaande functie en ontwikkelt mee met alle ontwikkelingen van het bedrijf.
 • Een grote mate van zelfstandigheid.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie (salaris, vakantie, pensioen, mogelijkheid om mee te doen aan de wekelijkse bootcamp binnen het bedrijf).
 • Ruimte om via werken en leren jouw loopbaan verder vorm te geven.

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. 

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 40 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems
DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art' hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.