Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

Ervaren Constructie Bankwerker (dagdienst)

Wegens toegenomen werkzaamheden zoeken wij per direct een ervaren Constructie Bankwerker. 
Na een uitgebreide introductieperiode ga je zelfstandig aan de slag bij onze organisatie in Oud-Beijerland.

Vanuit een technische tekening bewerk je het metaal (meestal werk je met RVS). Naast TIG en MIG/MAG lassen, gebruik je diverse technieken om de onderdelen te maken. Je zet deze onderdelen (of de hele installatie) in elkaar en controleert het proces zorgvuldig. In voorkomende gevallen help je bij assemblage werkzaamheden. Het behalen van de gestelde kwaliteitseisen vind je een uitdaging! Je hebt een team van collega's maar meestal ben je zelfstandig aan een opdracht bezig. Vanwege de aard van onze producten, is relevante ervaring vereist. 

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare werkervaring als constructiebankwerker. Je vindt het een uitdaging om bestaande en nieuwe ontwerpen te maken. 

We zoeken een nieuwe collega die graag verder wil ontwikkelen in zijn vakgebied. Je hebt een afgeronde opleiding als constructiebankwerker (of ervaring door werk). Je bent ervaren met tig en mig/mag lassen en je kunt tekening lezen.  

Wat bieden wij?

  • Een dagdienst functie vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen.
  • Vele innovatieve ontwikkelingen in de techniek.
  • Werken in een leuk team met prettige collega's.
  • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijk is.
  • Uitstekende primaire (marktconform loon gebaseerd op jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie.
Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Wilbert Finkers, Hoofd Productie. 

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de AVG wetgeving. Direct na de procedure zullen we alle gegevens vernietigen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Werkplaats bankwerken en verspaning
High press air pre heater cleaner

Innovatieve producten