Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

Magazijn Medewerker (M/V)

DERC Waterjetting richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve producten. Momenteel zoeken wij een nieuwe collega voor ons magazijn. Onze producten zijn hoogwaardige onderdelen of installaties voor hogedruk waterstraalapparatuur. 

Je gaat werken met twee ervaren collega's in ons magazijn. Hier liggen vele technische (onderdelen van) artikelen. Je gaat helpen met het ontvangen, controleren en opbergen van inkomende goederen, het klaarzetten van bestellingen, het verzendklaar maken van bestellingen het controleren van de voorraden en het netjes houden magazijn en expeditie ruimte.

Jouw Profiel

Om de functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over de volgende persoonlijke vaardigheden: 

  • afgeronde opleiding op minimaal MBO 3 niveau
  • Affiniteit met techniek
  • Nauwkeurig en accuraat, goed met systemen en software programma’s.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Correct Nederlands in woord en geschrift. Engels is een pre.
  • Rijbewijs B, E is een pre
  • Goed kunnen overzien van processen
We bieden een fulltime baan (38 uur). Ook starters op de arbeidsmarkt of schoolverlaters kunnen reageren!
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan in een innovatief  bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal. Een prettig team collega’s ziet uit naar jouw komst!

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

Enthousiast over deze functie?

Herken je je in dit profiel? Mail dan kort jouw CV en motivatie waarom je geschikt bent voor deze baan t.a.v. Ineke van Beurden (pz@derc.nl ). 

We verwachten je binnen uiterlijk drie weken een reactie te sturen. Als je geen motivatie bijvoegt, kan het zijn dat we geen reactie kunnen geven. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de AVG wetgeving. Direct na de procedure zullen we alle gegevens vernietigen.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
High press air pre heater cleaner

Innovatieve producten