Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text in published in Dutch language.

Magazijn Medewerker (M/V)

DERC Waterjetting richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve producten. Momenteel zoeken wij een nieuwe collega voor ons magazijn. Onze producten zijn hoogwaardige onderdelen of installaties voor hogedruk waterstraalapparatuur. 

Na een inwerkperiode draag je zorg voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van materialen, gereed product en het administratief beheersen van deze goederenstroom. Hierbij ontvang je binnenkomende goederen en controleert deze op (transport) beschadiging en compleetheid,Je slaat de goederen op en je registreert de locatie op de leverbon. Het verzamelen, verpakken en verzenden van orders behoort ook tot de taken. Je verwerkt de transacties in het systeem (invoeren, aanmaken verzendpapieren, pakbonnen maken, afboeken). Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de organisatie. 

Functie omschrijving

Om de functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over de volgende persoonlijke vaardigheden: 

  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie
  • Nauwkeurig/accuraat
  • Samenwerken en luisteren
  • Je bent positief ingesteld
  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs (B of BE)

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op LBO/VMBO niveau.
  • Ervaring als magazijn medewerker en een geldig heftruck certificaat is een pre.
  • Kennis van laad- en veiligheidsvoorschriften.
  • Ervaring in een technische of industriële omgeving is zeker van toegevoegde waarde.
  • De Nederlandse taal beheers je goed.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan in een solide bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Alle nieuwe collega's krijgen een uitgebreid introductieprogramma, hierdoor leer je de organisatie snel kennen. Tijdens het dienstverband begeleiden we je actief en is het mogelijk allerlei ontwikkelingen door te maken. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal.

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Herken je je in dit profiel en ben je beschikbaar? Dan bieden we je een interessante functie in een groeiende en dynamische onderneming met veel mogelijkheden tot vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, we bieden ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Jouw motivatie en CV kun je mailen naar Derc Water Jetting BV, tav Ineke van Beurden (pz@derc.nl ). 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
High press air pre heater cleaner

Innovatieve producten