Menu
Menu

Because the following vacancies are located in the Netherlands the below text is published in Dutch language.

Mechanical Engineer

Fulltime (38 uur)


Omschrijving

In deze functie ontwerp en construeer je nieuwe machines en tools (of onderdelen daarvan), je modificeert of verbetert de bestaande machines of tools. Daarnaast ben je bezig met het opzetten, uitwerken en realiseren van projecten volgens technische (klant) specificaties. Ook maak je werktekeningen zodat jouw collega’s foutloos het product kunnen maken. Hierbij pas je de relevante normen toe.

Je werkt in een klein en hecht team waarin je nog veel kunt leren. Omdat we in een specifieke markt werken (niche), zul je voordat je gaat beginnen, een uitgebreid en persoonlijk inwerkprogramma krijgen.

In de organisatie is de afdeling Engineering gesitueerd naast de afdeling Productie / Verspaning. Hierdoor kun je snel zien wat er met jouw werktekeningen gebeurt. Je hebt korte lijnen m.b.t. jouw werkzaamheden en de realisatie ervan. Het is mogelijk, al naar gelang jouw ervaring, om ook als projectleider werkzaamheden te doen.

Mocht je een uitdagende en brede functie willen waarbij je de hele ontwikkeling van idee, tot concept tot productie fase wilt uitvoeren, de bestaande producten en processen wilt aanpassen en de begeleiding kunt geven aan de productiefase en realisatiefase, dan ben je bij ons aan het goede adres. Geen standaardfunctie maar een brede technische functie in een prachtige organisatie. 
 

Functie-eisen

 • Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde (of door aantoonbare werkervaring verkregen MBO+ niveau).
 • Praktische ervaring met fijn mechanica is een pre.
 • Naast technische affiniteit ben je flexibel, kun je goed samenwerken, ben je nauwkeurig en initiatiefrijk.
 • De kennis van MS office en tekensoftware (bijvoorbeeld Autodesk inventor) en alle relevante software ontwikkelingen is goed.
 • De Engelse taal beheers je uiteraard.
 • Daarnaast ben je vooral praktisch en hands-on ingesteld, analytisch en creatief/innovatief.
 • Circa 5 jaar werkervaring zou het best passend zijn.
  (afstudeerders die zich herkennen in het profiel kunnen ook reageren).

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante en uitdagende functie in een ondernemende organisatie.
 • We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden (persoonlijk en vakmatig) en we begeleiden en volgen deze ontwikkeling.
 • We bieden een marktconform salaris, ruimte voor initiatief en goede arbeidsvoorwaarden.
 • We zijn actief bezig met duurzame inzetbaarheid.
   

Enthousiast over deze functie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis van der Wielen, Manager Development en Engineering, via telefoonnummer 0186-617222. 

Je kunt een reactie, voorzien van een motivatie en een CV, mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. 

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 40 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems
DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art' hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.