Menu

Because the following vacancy is located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

Mechanical Engineer (M/V)

Op zoek naar een functie waarbij je meteen kunt zien wat je maakt? Dat kan bij DERC Waterjetting! We werken met een enthousiast team aan innovaties en modificaties van bestaande machines en installaties (of onderdelen daarvan). Het team engineers werkt nauw samen om het beste resultaat te bereiken. We matchen de wensen van onze klanten met de beste technische opties en mogelijkheden. Wanneer dat gelukt is wordt het product onder hetzelfde dak gemaakt. Je kunt het resultaat van jouw werk dus direct bekijken.

Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de MetaalCAO. Een prettig team collega’s ziet uit naar jouw komst! 

Functie omschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • ontwerpen en construeren van nieuwe machines en installaties (of onderdelen)
 • modificeren/verbeteren van bestaande machines en installaties of onderdelen daarvan
 • opzetten, uitwerken en realiseren van projecten, volgens technische specificaties
 • maken van werktekeningen zodat jouw collega’s foutloos het product kunnen maken
 • toepassen van de relevante normen
 • het is mogelijk, al naar gelang jouw ervaring, om ook als projectleider werkzaamheden te doen

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij:

 • afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde / HBO of gelijkwaardig (of door aantoonbare werkervaring verkregen MBO+ niveau)
 • praktische ervaring met installatiebouw is een pre
 • competenties: technische affiniteit, flexibel, samenwerken, nauwkeurig
 • goede kennis van MS office en tekensoftware (bijvoorbeeld inventor en autocad)
 • afstudeerders die zich herkennen in dit profiel kunnen ook reageren!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan in een solide bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Door onze voortdurende innovatie ben je bereid veel te leren en er is volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Alle nieuwe collega's krijgen een uitgebreid introductieprogramma, hierdoor leer je de organisatie snel kennen. Tijdens het dienstverband begeleiden we je actief en is het mogelijk allerlei ontwikkelingen door te maken. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Klein Metaal. Een prettig team collega’s ziet uit naar jouw komst!

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn meer dan 30 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Herken je je in dit profiel? Mail dan jouw CV en motivatie waarom je geschikt bent voor deze baan naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Engineering

Engineering


Team engineering

High press air pre heater cleaner

Innovatieve producten