Menu

Opleidingscoördinator DERC Advies

In deze functie ben je de interne (en later ook externe) spil van de DERC Advies groep. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten tussen cursisten, docenten en examinatoren (o.a. Stichting Industriele Reiniging). Je geeft antwoord op vragen, regelt deelname van cursisten, stemt onderling af met de docenten, bevestigd de examens, factureert en regelt op de cursusdag zelf de ontvangst, koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Kortom, een leuke en veelzijdige functie. 

Omdat we in een specifieke markt werken (niche), zul je voordat je gaat beginnen, een uitgebreid en persoonlijk inwerkprogramma krijgen.

De DERC Adviesgroep is een zelfstandig onderdeel van DERC Waterjetting. Hier werken ruim 30 gemotiveerde collega's in Oud-Beijerland. 


Welke vaardigheden heb je nodig?

Voor deze functie heb je een zelfstandige en oplossingsgerichte werkhouding nodig. Daarnaast kun je (onderdelen van) het proces goed overzien en overeenkomstig handelen. Je bent attent, secuur en zakelijk dienstverlenend ingesteld. In de toekomst is het mogelijk dat je ook meer commerciele taken kunt oppakken. 

  • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke zakelijke omgeving.
  • Je wilt 5 dagen werken (ongeveer 6 tot 7.5 u per dag) en jezelf ontwikkelen.
  • Uiteraard kun je goed met MS Office overweg, Exact is een pre.
  • Relevante secretariële / administratieve ervaring is vereist.
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is nodig.
  • Kennis van de Engelse taal is een pre.
  • Een afgeronde MBO of HBO functie in een (commercieel) administratieve richting. 
  • Per direct beschikbaar

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is Europa’s toonaangevend specialist in het ontwikkelen, fabriceren, verkopen en verhuren van hogedrukwaterstraalapparatuur en accessoires. Daarnaast heeft DERC Waterjetting een uniek opleidingsinstituut, inclusief openlucht trainingsruimte: DERC Advies. We leveren onze diensten met name aan organisaties en mensen in de industriële reinigingsbranche. In deze functie werk je voor DERC Advies, het kennis- en opleidingscentrum voor waterstraaltechniek. Zie ook www.derc.nl.


Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een ondernemende organisatie. We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden (persoonlijk en vakmatig) en we begeleiden en volgen deze ontwikkeling. We bieden een marktconform salaris, ruimte voor initiatief en goede arbeidsvoorwaarden. We zijn actief bezig met duurzame inzetbaarheid.

Geïnteresseerd? 

Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Je kunt een reactie, voorzien van een motivatie en een CV, mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Adembescherming uit manhole

Adembescherming cursus

Chemisch Technisch cursus SIR

Chemisch Technisch cursus

DERC Advies-Druk Vacuüm

Druk Vacuüm cursus

DERC Advies Hoge druk

Hoge Druk cursus