Menu
Menu

Because the following vacancy is located in the Netherlands the below text is published in the Dutch language.

Service Monteur / medewerker Service

Wegens toegenomen werkzaamheden zoeken wij per direct een (ervaren) Service Monteur / medewerker Service en testen.

Na een gedegen inwerk- en introductieperiode (en diverse interne trainingen bij ons eigen cursusinstituut, o.a. hoge druk keurmeester) ga je direct zelfstandig aan de slag. Je draagt zorg voor het mechanisch (en elektrisch) onderhoud aan hoge druk apparatuur, hoge druk pompen, procespompen en complete installaties.

Daarnaast assembleer je en test je apparatuur en verhelp je storingen. Je bent inzetbaar voor service werkzaamheden en bent soms op pad met de service auto. Dan verricht je inspecties aan installaties, zoek je storingen en rapporteer je hierover. Ook werk je met (telefonische) consignatie diensten.

De werkzaamheden worden veelal op eigen terrein (80%) als op locatie bij bedrijven (20%) uitgevoerd. Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de organisatie.

 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau werktuigbouw of elektrotechniek eventueel aangevuld met de opleiding Servicemonteur (1e monteur).
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een (storing) monteursfunctie.
 • Ervaring in een technische of industriële omgeving is zeker van toegevoegde waarde.
 • De Nederlandse taal beheers je goed.
 • In verband met bestudering van instructieboeken zijn kennis van de Engelse en Duitse taal een pre.
 • Veiligheidsdiploma's zijn in jouw bezit of je bent bereid deze te halen.
 • Je bent positief en klantgericht ingesteld. 

Wat bieden wij?

 • Een dagdienst functie vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen.
 • Vele innovatieve ontwikkelingen in de techniek.
 • Werken in een fijn team met prettige collega's.
 • Een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijk is.
 • Uitstekende primaire (marktconform loon gebaseerd op jouw opleiding en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de arbeidsvoorwaarden van de CAO van de Metaalunie.
 

Wie zijn wij?

DERC Waterjetting is de partner voor alle benodigdheden voor hogedrukreiniging voor de industriële reinigingsbranche. Met vier divisies bieden we u een uniek en innovatieve combinatie van diensten en oplossingen. Alle divisies zijn centraal gelegen op het hoofdkantoor in Nederland, waar zich ook de afdeling engineering, de productiefaciliteit en het opleidingscentrum bevindt. Werken bij DERC Waterjetting is een goede keuze. We bieden een uitstekende werkplek in een zeer gezond technisch bedrijf, met ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We bieden bovendien prima arbeidsvoorwaarden.

Onze reputatie en organisatie
Met ruim 30 jaar expertise, een compleet dienstenpakket en een immer aanwezige passie voor innovatie, techniek en veiligheid staat DERC Waterjetting bekend als innovatie centrum voor industriele reinigings technologie. DERC Waterjetting is de holding voor 4 divisies, allen gevestigd in Oud Beijerland, en een vestiging in Duitsland. Bij DERC Waterjetting zijn zo'n 40 gemotiveerde collega's werkzaam. De divisies van DERC Waterjetting zijn: DERC Jetting Systems, DERC Salotech, DERC AT&R en DERC Advies. 

In deze functie bent u in dienst van de divisie DERC Jetting Systems

DERC Jetting Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert 'state of the art’ hogedruk units en -systemen, volgens de specifieke eisen van de klant. Het standaard assortiment bestaat uit veel verschillende modellen tot 3000 bar. Nationaal en internationaal wordt DERC Jetting Systems gerespecteerd voor de betrouwbaarheid van de apparatuur, innovativiteit en oplossingsgerichtheid. DERC Jetting Systems is ook het SIR gecertificeerde testcentrum voor alle merken hogedruk units en apparatuur. 

Enthousiast over deze functie?

Als je je herkent in dit profiel, dan komen we graag met je in contact! Je kunt een CV en een toelichting mailen naar pz@derc.nl t.a.v. Ineke van Beurden. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Pieter Flikweert, General Manager.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.